PERSONAL ABONNEMENT

Den typiske computer bruges til underholdning, familiebilleder og videoer. Derudover er der professionelle, der arbejder med tunge programmer hvor det kræves eksterne drev. Vores Personal abonnement er designet til at dække disse scenarier på den mest effektive måde.

Om drev

I enkelte konfigurationer kan vi tilbyde ubegrænsede data, fordi størrelsen og kompleksiteten af ​​dataene er håndterbare. Mens det i en virksomhedsopsætning med flere computere og komplekse systemer, vil være mere optimalt med ubegrænsede data.

Om versioner

Vores software kontrollerer konstant for filændringer. Når du gemmer en fil, registrerer vi den og kopierer den til vores servere. Forskellen mellem hvordan du gemmer den og hvordan vi gemmer den er denne: du gemmer kun den nye version, men vi opbevarer både den nylig gemte version og alle tidligere.

Dette er uvurderligt, hvis en fil er beskadiget eller angrebet af en virus. Du kan redde en tidligere version af filen, normalt med minimalt tab af information.

Ved at begrænse den tid, hvor gamle filversioner holdes, kan vi spare plads og sænke omkostningerne ved vores service.

Hvad som gør Basic så omkostningseffektivt?

BASIC sikkerhedskopierer ubegrænsede data på et drev, C: (eller det primære) drev. Dataene er mindre komplekse at gemme og gendanne end virksomhedsdata, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores laveste pris.

Versioner gemmes i 60 dage.

Basic produkt har også en automatisk opsætning, der som standard begrænser visse filtyper og mapper. Den maksimale individuelle filstørrelse der kan gemmes er 5 GB. I særlige tilfælde kan brugerne altid anmode om at tage backup af enhver filtype ved at kontakte Support.

Bestil Basic

Hvad får PLUS til at koste mere?

PLUS sikkerhedskopierer ubegrænset flere datadrev på en computer. Dette dækker alle drevkonfigurationer, hvilket øger datamængden markant.

Versioner gemmes også i en længere periode, 90 dage.

PLUS produkt har en brugerdefineret opsætning. Brugere kan bestemme nøjagtigt, hvilke filer, mapper og drev, de ønsker at tage backup af. Den individuelle filstørrelsesgrænse øges til 10 GB.

Bestil Plus

Hvad adskiller PREFERRED?

PREFERRED sikkerhedskopierer ikke kun ubegrænsede data på flere drev, men kan også sikkerhedskopiere dine data til et eksternt drev, der er tilknyttet din computer. Dette gør datagendannelse ultrahurtig.

Her opbevares versioner i 180 dage.

PREFERRED produkt har en brugerdefineret opsætning. Brugere kan bestemme nøjagtigt, hvilke filer, mapper og drev, de ønsker at tage backup af. Den individuelle filstørrelsesgrænse øges til 20 GB.

Bestil Preferred

Gendannet. SÅDAN.

Nordic Backup beskytter dine dyrebare minder såsom
fotos, musik og vigtige filer fra datatab.

… og endnu vigtigere, gendanner dem.

Kom igang

Hurtig gendannelse

Uanset om du har brug for at redde digitale filer eller gendanne virksomhedsdata uden driftsstop, er din Backup data kun få klik væk. Hent hurtigt mistede data fra vores web software, eller endda gendan hele dit system med fuldt styret gendannelse og hosting.

Automatisk kontinuerligt Backup

Vores software gemmer automatisk og kontinuerligt nye og ændrede filer, så du aldrig mister noget. Mens Nordic Backup software kører stille i baggrunden, bliver dine forretnings- og personligedata sikkerhedskopieret effektivt og uden at forstyrre dig.

End-to-end sikkerhed

Med topmoderne datacentre, end-to-end kryptering og servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din Backup er sikre.

Problemfri

Nordic Backup kører roligt og kontinuerligt i baggrunden, for at holde en frisk Backup af dine vigtigste data uden at forstyrre dig. Ingen irreterende popups og ikke mere at huske eller planlægge sikkerhedskopier – bare installer det og glem det.

Ubegrænset Cloud Opbevaring

Du skal aldrig igen til at vælge og fravælge de data, du vil beskytte. Nordic Backup Home sikkerhedskopierer alle dine dyrebare data – hvilket giver dig ubegrænset lagerplads til dine fotos, lydfiler, dokumenter, mails og meget mere.

Kontrol til fingerspidserne

Gendannelse af data hvor og hvordan du har brug for dem har aldrig været lettere. Med vores Remotesoftware, kan du gendanne dine data hvor som helst med en internetforbindelse.
I have been using Nordic Backup Home for close to a year. Installation and setup was a breeze. Restore operations are quick and easy. What a great value for the job it does!"

— Mike Baron