SMALL BUSINESS ABONNEMENT

Vores Small Business er designet til at beskytte dine data, også hvis du vokser. Ved at dele en pulje af data mellem alle dine enheder, bliver du ikke begrænset, når du tilføjer medarbejdere. Alt hvad du skal gøre er at installere Nordic Backup softwaren.

Hvis du har specialiseret behov, f.eks. en mailserver, kan du tilføje dette modul uafhængigt. Ved at tilbyde disse typer moduler, giver det os mulighed for at holde de samlede omkostninger meget lave.

Small Business har alle fordelene som et Pro produkt, med hensyn til ubegrænsede filstørrelser og filtyper. Hvis din data skulle gå tabt på grund af ransomware, nedbrud eller andet, kan du være sikker på, at dine data vil være sikre og klar til at blive gendannet hurtigt.

Om versioner

Vores software kontrollerer konstant for filændringer. Når du gemmer en fil, registrerer vi den og kopierer den til vores servere. Forskellen mellem hvordan du gemmer den og hvordan vi gemmer den er denne: du gemmer kun den nye version, men vi opbevarer både den nylig gemte version og alle tidligere.

Dette er uvurderligt, hvis en fil er beskadiget eller angrebet af en virus. Du kan redde en tidligere version af filen, normalt med minimalt tab af information.

Hvad adskiller Small Business?

Med Small Business kan du tilføje ubegrænsede computere og drev, der deler den samme data. Da du generelt kun sikkerhedskopierer arbejdsfiler, øges omkostningerne typisk ikke, når der tilføjes nye medarbejdere.

Mod et ekstra gebyr kan moduler til specialiseret backup og 24/7 Pro Support tilføjes. Disse funktioner er inkluderet i et Pro produkt, og er normalt ikke nødvendige af mindre virksomheder. At tilbyde dem enkeltvis, muliggør de lave omkostninger ved Small Business produktet.

Delte funktioner
Windows/Mac/Linux
Ubegrænset computere og servere
Ubegrænset lokale sikkerhedskopier
Automatisk & kontinuerlig synkroniseret sikkerhedskopi
Remote sikkerhedskopiering og gendannelse overalt
NAS og network share backup
Flere datacentre & servere
256-bit kryptering i militær kvalitet inden sikkerhedskopiering
Ubegrænsede filversioner tilgængelige *

 

Funktioner tilgængelige mod ekstra betaling

Tilgængelige funktioner
Yderligere 100 GB lagerplads
ShadowProtect
Microsoft SQL
MySQL
Exchange Mail Server
Hyper-V
VMware
Install Service
Seed Load Service
24/7 Support

Bestil Small Business

Hurtig gendannelse

Med Nordic Backups klare interface kan du gendanne vigtige virksomhedsdata med få klik, hvilket minimerer nedetiden. Når det er nødvendigt, kan du øjeblikkeligt hente mistede data fra vores web-interface. Vi kan også holde komplette systembackup med ShadowProtect, hvilket giver mulighed for en fuld gendannelse af alle dine systemer og software.

Automatisk, kontinuerlig sikkerhedskopi

Nordic Backup software gemmer automatisk og kontinuerligt nye og ændrede filer, så du aldrig mister noget. Når Nordic Backup kører i baggrunden, sikkerhedskopieres dine data effektivt og uden at afbryde din daglige rutiner.

End-to-end security

Med topmoderne datacentre, end-to-end kryptering og servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din Backup er sikrest.

Problemfri

Nordic Backup kører roligt i baggrunden for at bevare en ny sikkerhedskopi af dine vigtigste data uden at afbryde dig. Ingen irriterende pop-ups og ikke mere at huske at planlægge sikkerhedskopier – bare installer det og glem det.

Ubegrænset computere / Delt Opbevaring

Med Nordic Backup for Small Business er alle dine computere og servere sikret. Vores prisvenlige abonnementer dækker de fleste behov for datalagring af små virksomheder og kan opskaleres hvis behovet kommer.

Kontrol til fingerspidserne

Gendannelse af data hvor og hvordan du har brug for dem har aldrig været lettere. Med vores Remotesoftware, kan du gendanne dine data hvor som helst med en internetforbindelse.
"Thank you Nordic Backup for giving us peace of mind during an emergency and always having our back!"

— Laraine Lamicella, Concepts TV Productions