Hej, gå videre til min Sky!


Nordic Backup startede som hostingfirma for næsten tyve år siden, hvor vi byggede vores egen hardware og designede opbevaringssystemer, der pressede markedet for hastighed og holdbarhed. I dag beskytter vores datacentre mange terabyte for tusinder af virksomheder og enkeltpersoner over to kontinenter. Nordic Backup tilbyder høj uploadhastighed, ægte end-to-end sikkerhed og tillid til, at dine filer vil være der, når du har brug for dem.

Bedre og mere stabil prisfastsættelse


Da vi bygger og vedligeholder vores egne datacentre, betaler vi ikke gebyrer til tredjepart. Dette giver os mulighed for at tilbyde vores produkter til konkurrencedygtige priser. Vi bruger de mest holdbare hardware og specialiserede konfigurationer i branchen, hvilket hjælper os med at holde omkostningerne nede. Besparelser som kommer til gavn for dig.

Sikkerhed er mere end software

Med softwarekryptering på adskillige niveauer er hackere nødt til at være mere kreative for at bryde ind i systemer. Det er her, at det at have fem niveauer af sikkerhed i vores datacentre adskiller os fra andre. Vores sikre faciliteter har den moderne sikkerhed og kontrol på flere niveauer.

Vi har sikret og gendannet data for tusinder af virksomheder og enkeltpersoner siden 2004. Vores mission er at være der, når du har mest brug for os, og vores rekord taler for sig selv. Vi har aldrig mistet en enkelt byte med data.

Hurtig datarestaurering

Uanset om du har brug for at redde digitale filer eller gendanne virksomhedsdata uden driftsstop, er din backupdata kun få klik væk. Hent hurtigt mistede data fra vores websoftware, eller endda gendan hele dit system med fuldt styret gendannelse og hosting.

Automatisk, kontinuerlig sikkerhedskopi

Vores software gemmer automatisk og kontinuerligt nye og ændrede filer, så du aldrig mister noget. Nordic Backup kører uforstyrrende i baggrunden, sikkerhedskopier dine data effektivt og uden afbrydelser.

End-to-end security

Med topmoderne datacentre, end-to-end kryptering og servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din Backup er sikre.

Problemfri

Nordic Backup kører roligt i baggrunden for at bevare en ny sikkerhedskopi af dine vigtigste data uden at afbryde dig. Ingen irriterende pop-ups og ikke mere at huske at planlægge sikkerhedskopier – bare installer det og glem det.

Ubegrænset skyopbevaring

Du skal aldrig igen til at vælge og fravælge de data, du vil beskytte. Nordic Backup Home sikkerhedskopierer alle dine dyrebare data – hvilket giver dig ubegrænset lagerplads til dine fotos, lydfiler, dokumenter, mails og meget mere.

Kontrol til fingerspidserne

Gendannelse af data hvor og hvornår du har brug for dem har aldrig været lettere. Med vores Remotesoftware, kan du gendanne dine data hvor som helst med en internetforbindelse.
"Thank you Nordic Backup for giving us peace of mind during an emergency and always having our back!"

— Laraine Lamicella, Concepts TV Productions