PROFESSIONAL BACKUP

Månedligt abonnement

Professionel Backup beskytter alle virksomhedens computere, servere og databaser mod datatab, med automatisk sikkerhedskopi, fra 56 kr. om måneden. Døgnsupport er inkluderet og moduler som Image Backup, VMware og Hyper-V er tilgængelige fra 60 kr. pr. måned pr. server.

Om Versioner

Vores software kontrollerer konstant for filændringer. Når du gemmer en fil, registrerer vi den og kopierer den til vores server. Forskellen mellem hvordan du gemmer den og hvordan vi gemmer den er denne: du gemmer kun den nye version, men vi opbevarer både den nylig gemte version og alle tidligere.

Dette er uvurderligt, hvis en fil er beskadiget eller angrebet af en virus. Du kan redde en tidligere version af filen, normalt med minimalt tab af information.

Hvor adskiller Professionel Backup månedligt abonnement sig?
Med 24/7 Support og priser for gennemsnitligt forbrug, der går helt ned til 1 kr. pr. Gigabyte, er Server Pro det mest fleksible program af sin art. Vores tekniske support gennemgår dit behov for backup og gendannelse fra top til bund og sikrer at din virksomhed kan komme hurtigt i gang igen efter et datatab af enhver størrelse.

Vi arbejder sammen med dig for at identificere data og oprette backupsæt som sikrer dig hurtigt gendannelse af de mest vigtigte områder. Med Server Pro kan du være sikker på, at ​​vores tekniske support står til rådighed, når du har brug for os.

Server Pro
Ubegrænset servere og computere
Windows/Mac/Linux
Backup af NAS og delt netværk
Forbrugsafregnet Cloud lager
VMware & Hyper-V VM backup
Cloud lager og lokal sikkerhedskopi
Automatisk og planlagt backup
Backup og gendan hvor som helst
Backup gemmes i flere kopier
256-bit stærk kryptering
Mulighed for Hosted Cloud Server
Professionel Dansk support
Overholder GRPR med flere

Bestil Server Pro

Universel Backup

Nordic Backups avancerede backupsoftware understøtter de fleste operativsystemer, hvilket giver dig komplet dækning. Vores dygtige tekniske support kan oprette og tilpasse andre løsninger hvis behovet opstår.

Katastrofe gendannelse

Red din virksomhed fra nedetid på grund af datatab med Image Backup, forbyggende server virtualisering og Hosted Cloud Server. Ligegyldigt hvad der sker med dine data, har du alt hvad du har brug for for at gendanne dem med uovertruffen hastighed fra Nordic Backup.

Punkt-til-punkt sikkerhed

Med topmoderne datacentre, punkt-til-punkt kryptering og redundante servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data imod tab. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din sikkerhedskopi altid er fuldt beskyttet.

Automatisk, kontinuerlig sikkerhedskopi

Vi kender værdien af ​​smart og effektiv sikkerhedskopiering. Nordic Backup bruger Delta Blok teknologi til intelligent at registrere og kun sikkerhedskopiere nye og ændrede filer, så din lagerplads bruges mest effektivt, og din virksomhed aldrig mister noget.

Ubegrænset Cloud lager

Hos Nordic Backup forstår vi, at dine virksomhedsdata vokser kontinuerligt, og vores priser reduceres med volumen for at imødekomme dine behov. Prisen ændres efterhånden som dine data vokser og alle data over 1 TB koster kun 1,- pr. Gigabyte.

Fuld kontrol

Gendannelse af data hvornår, hvor og på den måde du har brug for dem, har aldrig været lettere. Med vores fleksible gendannelse og ubegrænsede antal versioner, så kan du gendanne dine data hvor som helst med en internetforbindelse, til en vilkårlig computer.
"Vi har haft ekstremt dårlige oplevelser med andre backup-udbydere før i tiden. Vi havde problemer med mistede data, fakturering og kundeservice. Nordic Backup er den bedste udbyder, uden sammenligning, med konsistent service og korrekt afregning."
— Lise Jensen, Erhvervskøling