Data Backup for advokatkontorer | Secure Cloud Backup Software | Nordic Backup
Data backup for lægekontorer

Backup af dit advokatkontor

Vi beskytter data for advokatfirmaer i alle størrelser. Køb Small Business Plus, vores anbefalede plan for advokatkontorer. Produktet er skalerbar for advokatfirmaer i alle størrelser.


Overholdelse

Generelt: Privatlivspolitik

Nordic Backup opfylder samt overholder alle transmissions- og lagringssikkerhedskrav for at imødekomme alle større virksomheder.
Med topmoderne datacentre, end-to-end kryptering og servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din Backup er sikrest.


Kapacitet

Data: 500 GB
Computere: Ubegrænset

Med dette produkt har du også plads til at vokse økonomisk. Nye enheder kan tilføjes uden omkostninger, og mere data kan købes i trin med 100 GB efter behov.


Tilgængelighed

Gendannelsestid: Øjeblikkelig *

*Forudsat at computerne er tilgængelige/online, kan du begynde at gendanne dine data øjeblikkeligt med Nordic Backup software. Vores datacentre opretholder 99,99% up-time, så du kan stole på, at dine data er klar, når du er.

Brug for lynhurtig, total systemgendannelse? Tilføj ShadowProtectShadowProtect sikkerhedskopierer et billede af hele systemet, der hurtigt kan gendannes i funktionsdygtig tilstand. Du kan tilføje det til hver computer for 1740,- pr. computer..

Du kan også købe Preferred 24/7 Support (1740,- pr. år) og have adgang til vores supportteam døgnet rundt.


Omkostninger

Omkostninger: 3400,- årligt

Small Business 500GB er det ideelle produkt til advokatkontorer. Produktet leverer ubegrænsede enheder og en god mængde data. Ekstra kapacitet er tilgængelig i trin med 100 GB for 680,-.


Bestil

Anbefalet produkt: Small Business Plus

Tilføj ShadowProtectShadowProtect sikkerhedskopierer et billede af hele systemet, der hurtigt kan gendannes i funktionsdygtig tilstand. Du kan tilføje det til hver computer for 1740,- pr. computer. for 1740,- pr. computer

Tilføj 24/7 Support for 1740,- pr. år

Bestil nu

New to backup for small business? Read up withSmall Business Data Backup Strategies