Data Backup for finansielle kontorer | Secure Cloud Backup Software | Nordic Backup
Data Backup for finansielle kontorer

Backup af dit Finansielle kontor

Vi har hjulpet finansielle fagfolk med at tage backup og gendanne kritiske data i over et årti. Dette er den opsætning, vi anbefaler for at holde dine data sikre og lide så lidt nedetid som muligt, samtidig med at omkostningerne holdes lave.


Overholdelse

Påkrævet: Sarbanes – Oxley

Nordic Backup opfylder samt overholder alle transmission- og sikkerhedskrav for at imødekomme Sarbanes – Oxley-datakrav. Når det kommer til sikkerhedskopiering af data til de finansielle kontorer, sikrer vores end-to-end data kryptering og fysiske placeringer, at din Backup er sikrest.


Kapacitet

Data: 500 GB
Computere: Ubegrænset

Med dette produkt har du også plads til at vokse økonomisk. Nye enheder kan tilføjes uden omkostninger, og mere data kan købes i trin med 100 GB efter behov.


Tilgængelighed

Gendannelsestid: Øjeblikkelig

*Forudsat at computerne er tilgængelige/online, kan du begynde at gendanne dine data øjeblikkeligt med Nordic Backup software. Vores datacentre opretholder 99,99% up-time, så du kan stole på, at dine data er klar, når du er.

Brug for lynhurtig, total systemgendannelse? Tilføj ShadowProtectShadowProtect sikkerhedskopierer et billede af hele systemet, der hurtigt kan gendannes i funktionsdygtig tilstand. Du kan tilføje det til hver computer for 1740,- pr. computer..

Du kan også købe Preferred 24/7 Support (1740,- pr. år) og have adgang til vores supportteam døgnet rundt.


Omkostninger

Omkostninger: 3400,- årligt

Small Business 500GB er det ideelle produkt. Produktet leverer ubegrænsede enheder og en god mængde data. Ekstra kapacitet er tilgængelig i trin med 100 GB for 680,-.


Bestil

Anbefalet produkt: Small Business Plus

Tilføj ShadowProtectShadowProtect sikkerhedskopierer et billede af hele systemet, der hurtigt kan gendannes i funktionsdygtig tilstand. Du kan tilføje det til hver computer for 1740,- pr. computer. for 1740,- pr. computer

Tilføj 24/7 Support for 1740,- pr. år

Bestil nu

New to backup for small business? Read up withSmall Business Data Backup Strategies