Personlig Computer | Secure Cloud Backup Software | Nordic Backup
Personlig Computer Backup

Den typiske personlige computer bruges til økonomi, underholdning, billeder og videoer. Derudover er der professionelle, som laver kunst, design og musik på deres personlige computer, som kræver ekstra lagerplads. Vores Personlig Computer abonnement er designet til at dække disse, samt mange andre scenarier på den mest effektive måde.

Om datalager
Til en enkelt personlig computer kan vi let tilbyde ubegrænset data backup, da størrelsen og kompleksiteten af ​​dataene er rimelige og simple. Mens det for virksomheder med flere computere og komplekse konfigurationer, ikke vil være rentabelt at tilbyde ubegrænset data backup til en fast pris.

Om versioner


Vores software kontrollerer konstant for filændringer. Når du gemmer en fil, registrerer vi den og kopierer den til vores servere. Forskellen mellem hvordan du gemmer filen og hvordan vi gemmer den er denne: du gemmer kun den nye version, mens vi opbevarer både den nylig gemte version og alle tidligere versioner.

Dette er uvurderligt, hvis en fil er beskadiget eller angrebet af en virus. Du kan redde en tidligere version af filen, normalt med minimalt tab af information. For at give dig den bedste beskyttelse, gemmer vi altid op til 60 versioner af alle ændrede filer.

Hvad som gør Personlig Computer Backup så omkostningseffektivt?

Personlig Computer Backup sikkerhedskopierer ubegrænsede data på et drev, C: (eller det primære) drev. Dataene er mindre komplekse at gemme og gendanne end virksomhedsdata, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores laveste pris.

Versioner gemmes i 60 dage.

Basic produkt har også en automatisk opsætning, der som standard begrænser visse filtyper og mapper. Den maksimale individuelle filstørrelse der kan gemmes er 5 GB. I særlige tilfælde kan brugerne altid anmode om at tage backup af enhver filtype ved at kontakte Support.

Bestil Personlig

Sammenlign produkter

Funktioner

Personal Computer

Personal Computer
Backup

Advanced Backup

Avanceret Backup
 

Professional Backup

Professionel Backup
 

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365
Backup

Lagerplads
Ubegrænset
Starter med 200 GB, kan øges i trin på 100 GB
Ubegrænset, afregnet efter gennemsnitligt forbrug
Ubegrænset
Pris
DKK 595,- pr. år
Fra DKK 1.700,- pr. år
Fra DKK 125,- pr. måned, betal kun for den lagerplads du bruger
Fra DKK 44,- pr. måned
Ekstra drev
Kun systemdrev
Alle drev
Alle drev
Kun Sky
Styresystemer
Kun Windows
Windows, Linux og Mac OS
Windows, Linux og Mac OS
Windows, Sky
Netværksdrev og tilslutter netværks lager (NAS)
Sky til Sky sikkerhedskopi
med hosting
Første backup på harddisk
DKK 640,-
DKK 640,-
DKK 640,-
Levering af data på harddisk
DKK 640,-
DKK 640,-
DKK 640,-
Sikkerhedskopi af video filer
Overholder GDPR og øvrige standarder
Installations service (fjernsupport)
DKK 300,-
DKK 300,- pr. server
DKK 300,- pr. server
DKK 300,-
Døgnsupport
DKK 300,- pr. halve time
DKK 300,- pr. halve time
Fysisk og Virtuel Server Image Backup
DKK 1.740,- pr. år pr. server
DKK 68,- pr. måned pr. server
Microsoft Exchange Mailbox Backup
DKK 160,- pr. år pr. bruger
DKK 4,- pr. måned pr. bruger
Microsoft Office 365 Backup
DKK 160,- pr. år pr. bruger
DKK 4,- pr. måned pr. bruger
Microsoft SQL Server Backup
DKK 1.740,- pr. år pr. server
MySQL Server Backup
DKK 1.740,- pr. år pr. server
Fuldt Administreret Cloud Gendannelse
DKK 640,- pr. måned pr. server
Hosted Cloud Server
DKK 1.280,- pr. måned pr. server
Virtuel Maskine Automatisk SnapShot Backup
DKK 49,- pr. måned pr. server

Hurtig gendannelse

Uanset om du har brug for at redde digitale minder eller gendanne virksomhedsdata uden nedetid, så er din backupdata kun få klik væk. Hent hurtigt de mistede data fra vores Sky, eller endda gendan hele dit system med fuldt administreret gendannelse og hosting hos os.

Automatisk, kontinuerlig sikkerhedskopi

Vores software gemmer automatisk nye og ændrede filer, så du aldrig mister noget. Med Nordic Backup kørende ubemærket i baggrunden, sikres private- og virksomhedsdata effektivt uden forstyrrelse.

Punkt-til-punkt sikkerhed

Med topmoderne datacentre, punkt-til-punkt kryptering og redundante servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data imod tab. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din sikkerhedskopi altid er fuldt beskyttet.

Ubesværet

Nordic Backup kører ubemærket i baggrunden for at sikre en frisk kopi af dine vigtigste data, uden at forstyrre dig. Ingen irriterende pop-ups og ikke længere behov for at huske at lave sikkerhedskopi – bare installér og glem!

Lager i Skyen uden grænser

Du skulle ikke behøve at vælge og fravælge de data, du vil beskytte. Nordic Backup ”Personlig Computer” sikkerhedskopierer alle dine dyrebare data – og giver dig ubegrænset lagerplads til dine fotos, musik, dokumenter,e-mails og meget mere. Vores løsninger til virksomheder kan desuden skaleres til alle typer af konfigurationer og data.

Fuld kontrol

Gendannelse af data hvornår, hvor og på den måde du har brug for dem, har aldrig været lettere. Med vores fleksible gendannelse og ubegrænsede antal versioner, så kan du gendanne dine data hvor som helst med en internetforbindelse, til en vilkårlig computer.
I have been using Nordic Backup Home for close to a year. Installation and setup was a breeze. Restore operations are quick and easy. What a great value for the job it does!"
— Mikkel Jensen