Data Backup til bygherrer og arkitekter | Secure Cloud Backup Software | Nordic Backup
data backup til bygherrer og arkitekter

Backup til bygherrer og arkitekter

Budgetter, økonomiske oplysninger og markedsføringsaktiver, er vigtige for jeres succes. Backup er lettere, end du tror.

Dette er den opsætning, vi anbefaler for at holde dine data sikre og lide så lidt nedetid som muligt, samtidig med at omkostningerne holdes lave.


Overholdelse

Generelt: Privatlivspolitik

Nordic Backup opfylder samt overholder alle transmissions- og lagringssikkerhedskrav for at imødekomme alle større virksomheder.

Med topmoderne datacentre, end-to-end kryptering og servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din Backup er sikrest.


Kapacitet

Data: 500 GB
Computere: Ubegrænset

Med dette produkt har du også plads til at vokse økonomisk. Nye enheder kan tilføjes uden omkostninger, og mere data kan købes i trin med 100 GB efter behov.


Tilgængelighed

Gendannelsestid: Øjeblikkelig

*Forudsat at computerne er tilgængelige/online, kan du begynde at gendanne dine data øjeblikkeligt med Nordic Backup software. Vores datacentre opretholder 99,99% up-time, så du kan stole på, at dine data er klar, når du er.

Brug for lynhurtig, total systemgendannelse? Tilføj ShadowProtectShadowProtect sikkerhedskopierer et billede af hele systemet, der hurtigt kan gendannes i funktionsdygtig tilstand. Du kan tilføje det til hver computer for 1740,- pr. computer..

Du kan også købe Preferred 24/7 Support (1740,- pr. år) og have adgang til vores supportteam døgnet rundt.


Omkostninger

Omkostninger: 3400,- årligt

Small Business 500GB er det ideelle produkt. Produktet leverer ubegrænsede enheder og en god mængde data. Ekstra kapacitet er tilgængelig i trin med 100 GB for 680,-.


Bestil

Anbefalet produkt: Small Business Plus

Tilføj ShadowProtectShadowProtect sikkerhedskopierer et billede af hele systemet, der hurtigt kan gendannes i funktionsdygtig tilstand. Du kan tilføje det til hver computer for 1740,- pr. computer. for 1740,- pr. computer

Tilføj 24/7 Support for 1740,- pr. år

Bestil nu

New to backup for small business? Read up withSmall Business Data Backup Strategies