Om Nordic Backup | Secure Cloud Backup Software | Nordic Backup

Nordic Backup

Tillid genoprettet

Længe før folk begyndte at kalde det “skyen”, byggede vi pålidelige online backup løsninger. Vi lærte tidligt, at når tab af data opstår, er det den højeste prioritet at komme hurtigt op igen. Så vi gjorde det til vores mission at finde innovative måder at genoprette data hurtigt og problemfrit.
Forretningen, daglige rutiner og tillid, gendannet!

Databeskyttelse

Mist aldrig en byte

I over et årti og med tusindvis af terabytes uploadet, har Nordic Backup aldrig mistet en enkelt byte af kundedata.
Vi har gendannet tusindvis af computere og millioner af filer.
For at både virksomheder og enkeltpersoner derefter kan have en normal hverdag.

Mere end noget andet, så mener vi at det står for hvem vi er.

Vore Partnere gør os bedre

Løsninger bygget til Professionelle

Nordic Backup bygger backup løsninger til Professionelle IT-Folk, som har brug for absolut beskyttelse for deres kunder. Servicevirksomheder, læger, advokater, revisorer, fabrikker med flere, alle har tillid til Nordic Backup for genoprettelse deres data i nødsituationer.

Globale datacentre

Bygget til at holde

Vores datacentre i USA og Europa er bygget til at modstå katastrofer og har uafhængige redundante nødstrømsystemer, der kan køre i flere uger uden strøm fra forsyningsnettet.

Nordic Backup’s medarbejdere hjalp os med at komme igennem en meget stressende tid for vores forretning og gjorde det muligt for os at fortsætte med at yde den bedste service til vores kunder. Tak til Nordic Backup for at give os “ro i sindet”, under en nødsituation og altid have vores ryg!
Lilian Larsen

Koncept TV

Vi bruger Nordic Backup til kunde-data der skal opbevares i mange år. Vi har mistet nogle af disse data før og alt jeg måtte gøre, var at logge ind og genoprette mine filer. Vi anbefaler Nordic Backup på det varmeste.
Mads B.

Jeg har brugt Nordic Backup til at sikkerhedskopiere min hjemme-computer i årevis. De har reddet mig mere end en gang, når jeg har mistet en fil. Nordic Backup er let at bruge og har stor teknisk support, hvis du løber ind i problemer.
Claus Vinkel

Jeg har brugt Nordic Backup på min computer i næsten et år. Installation og opsætning var en leg. Gendannelse er hurtig og nem. Det giver mig stor værdi i mit arbejde!
Mikkel Jensen