Data Backup for Kommuner | Secure Cloud Backup Software | Nordic Backup
Data Backup for Kommuner

Backup for kommuner

Vi har hjulpet kommuner med at sikkerhedskopiere og gendanne kritiske data for deres kommunale kontorer og beredskabstjenester i over et årti. Dette er den opsætning, vi anbefaler for at holde dataene sikre og lide så lidt nedetid som muligt, mens omkostningerne holdes lave.


Overholdelse

Generelt: Privatlivspolitik

Nordic Backup opfylder samt overholder alle transmissions- og lagringssikkerhedskrav for at imødekomme alle større virksomheder.

Med topmoderne datacentre, end-to-end kryptering og servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din Backup er sikrest.


Kapacitet

Data: Ubegrænset
Computere: Ubegrænset

Med dette produkt har du plads til at vokse økonomisk. Nye enheder kan tilføjes uden omkostninger, og data bliver billigere, når volumen vokser.


Tilgængelighed

Gendannelsestid: Øjeblikkelig*

*Forudsat at computerne er tilgængelige/online, kan du begynde at gendanne dine data øjeblikkeligt med Nordic Backup software. Vores datacentre opretholder 99,99% up-time, så du kan stole på, at dine data er klar, når du er.

Brug for lynhurtig, total systemgendannelse? Tilføj ShadowProtectShadowProtect sikkerhedskopierer et billede af hele systemet, der hurtigt kan gendannes i funktionsdygtig tilstand. Du kan tilføje det til hver computer for 1740,- pr. computer..

Pro kommer med 24/7 support.


Omkostninger

Omkostninger: Så lavt som 1,- pr. GB *

Pro er det ideelle produkt. Produktet kommer med 24/7 Pro Support, ubegrænsede enheder og priser.

* Prisen varierer efter volumen, men efter 2 TB koster det kun 1,- pr. gigabyte.


Bestil

Anbefalet produkt: Pro

Tilføj ShadowProtectShadowProtect sikkerhedskopierer et billede af hele systemet, der hurtigt kan gendannes i funktionsdygtig tilstand. Du kan tilføje det til hver computer for 1740,- pr. computer. for 1740,- pr. computer

Bestil nu

New to backup for small business? Read up withSmall Business Data Backup Strategies