Data Backup til Mæglere | Secure Cloud Backup Software | Nordic Backup
Backup til ejendomsmægler kontorer

Backup af dit mæglerkontor

Vi har hjulpet ejendomsmæglere med Backup og gendanne kritiske data i over et årti. Dette er den opsætning, vi anbefaler for at holde dine data sikre og lide så lidt nedetid som muligt, samtidig med at omkostningerne holdes lave.


Overholdelse

Generelt: Privatlivspolitik

Nordic Backup opfylder samt overholder alle transmissions- og lagringssikkerhedskrav for at imødekomme alle større virksomheder.

Med topmoderne datacentre, end-to-end kryptering og servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din Backup er sikrest.


Kapacitet

Data: 1 TB (1000 GB)
Computere: Ubegrænset

Med dette produkt har du plads til at vokse økonomisk. Nye enheder kan tilføjes uden omkostninger, og mere data kan købes i trin med 100 GB efter behov.


Tilgængelighed

Gendannelsestid: Øjeblikkelig*

*Forudsat at computerne er tilgængelige/online, kan du begynde at gendanne dine data øjeblikkeligt med Nordic Backup software. Vores datacentre opretholder 99,99% up-time, så du kan stole på, at dine data er klar, når du er.

Brug for lynhurtig, total systemgendannelse? Tilføj ShadowProtectShadowProtect sikkerhedskopierer et billede af hele systemet, der hurtigt kan gendannes i funktionsdygtig tilstand. Du kan tilføje det til hver computer for 1740,- pr. computer..

Du kan også købe Preferred 24/7 Support (1740,- pr. år) og have adgang til vores supportteam døgnet rundt.


Omkostninger

Omkostninger: 6800,- årligt

Small Business 1TB (1000 GB) er det ideelle produkt. Produktet leverer ubegrænsede enheder og en god mængde data. Ekstra kapacitet er tilgængelig i trin med 100 GB for 680,-.


Bestil

Anbefalet produkt: Small Business Preferred

Tilføj ShadowProtectShadowProtect sikkerhedskopierer et billede af hele systemet, der hurtigt kan gendannes i funktionsdygtig tilstand. Du kan tilføje det til hver computer for 1740,- pr. computer.. for 1740,- pr. computer

Tilføj 24/7 Support for 1740,- pr. år

Bestil nu

New to backup for small business? Read up withSmall Business Data Backup Strategies