ADVANCERET BACKUP
Årligt abonnement

Nordic Backup Small Business er designet til at beskytte dine data, også når de vokser. Ved at dele en kvota af data mellem alle dine enheder, bliver du ikke begrænset, når du tilføjer medarbejdere. Alt hvad du skal gøre er at installere Nordic Backup, der er ingen ekstra omkostninger pr. maskine og du kan øge kvotaen med 100 GB ad gangen, efter dit behov.

Hvis du har særlige behov, som f.eks. en e-mailserver, databaser eller Image Backup, kan du tilføje disse moduler uafhængigt. Ved at tilbyde disse typer moduler separate, giver det os mulighed for at holde prisen nede.

Hvis din data skulle gå tabt på grund af ransomware, nedbrud eller andet, kan du være sikker på, at dine data vil være sikre og klar til at blive gendannet hurtigt.

Om versioner

Vores software kontrollerer konstant for filændringer. Når du gemmer en fil, registrerer vi den og kopierer den til vores servere. Forskellen mellem hvordan du gemmer filen og hvordan vi gemmer den er denne: du gemmer kun den nye version, mens vi opbevarer både den nylig gemte version og alle tidligere versioner.

Dette er uvurderligt, hvis en fil er beskadiget eller angrebet af en virus. Du kan redde en tidligere version af filen, normalt med minimalt tab af information. For at give dig den bedste beskyttelse, anbefaler vi at du altid gemmer mindst 60 versioner/dage af alle ændrede filer.

Hvor adskiller Advanceret Backup, årligt abonnement sig?

Med Small Business kan du tilføje ubegrænsede computere og drev, der deler den samme kvota. Da du normalt kun sikkerhedskopierer data, så øges omkostningerne typisk ikke, når der tilføjes nye medarbejdere. Skulle du få behov for mere plads, så kan kvotaen let øges med ekstra 100 GB ad gangen.

Mod et ekstra gebyr kan moduler til specialiseret backup som e-mail server, databaser og Image Backup, samt 24/7 Support tilføjes. Disse funktioner er alle inkluderet i vores månedlige Pro produkt, og er normalt ikke nødvendigt for mindre virksomheder. Ved at tilbyde dem enkeltvis, kan vi sænke prisen for det årlige Small Business abonnement.

Inkluderede funktioner
Windows/Mac/Linux
Ubegrænset servere og computere
Ubegrænset lokale sikkerhedskopier
Automatisk og planlagt backup
Backup og gendan hvor som helst
Backup af NAS og delt netværk
Backup gemmes i flere kopier
256-bit stærk kryptering
Ubegrænset version historik *
Overholder GRPR med flere

 

Funktioner tilgængelige mod ekstra betaling

Tilgængelige funktioner
Yderligere 100 GB lagerplads
Image Backup
Microsoft SQL Databaser
MySQL Databaser
Exchange Mail Server
VMware & Hyper-V VM backup
Installationhjælp
24/7 Support
Levering af data på harddisk

Bestil Advanceret Backup

Hurtig gendannelse

Uanset om du har brug for at redde digitale minder eller gendanne virksomhedsdata uden nedetid, så er din backupdata kun få klik væk. Hent hurtigt de mistede data fra vores Sky. Vi kan også lagre komplette system kopier med ShadowProtect Image Backup, hvilket giver mulighed for en fuld gendannelse af alle dine systemer og software til dit eget system eller som hosted virtuel maskine hos os.

Automatisk, kontinuerlig sikkerhedskopi

Vores software gemmer automatisk nye og ændrede filer, så du aldrig mister noget. Med Nordic Backup kørende ubemærket i baggrunden, sikres private- og virksomhedsdata effektivt uden forstyrrelse.

Punkt-til-punkt sikkerhed

Med topmoderne datacentre, punkt-til-punkt kryptering og redundante servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data imod tab. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din sikkerhedskopi altid er fuldt beskyttet.

Ubesværet

Nordic Backup kører ubemærket i baggrunden for at sikre en frisk kopi af dine vigtigste data, uden at forstyrre dig. Ingen irriterende pop-ups og ikke længere behov for at huske at lave sikkerhedskopi – bare installér og glem!

Ubegrænset computere / Delt Kvota

Med Nordic Backup Small Business årligt abonnement er alle dine servere og computere sikret. Vores prisvenlige abonnementer dækker de fleste behov for dataopbevaring for små og mellemstore virksomheder og kan let øges i 100 GB intervaller efter behov.

Fuld kontrol

Gendannelse af data hvornår, hvor og på den måde du har brug for dem, har aldrig været lettere. Med vores fleksible gendannelse og ubegrænsede antal versioner, så kan du gendanne dine data hvor som helst med en internetforbindelse, til en vilkårlig computer.
"Thank you Nordic Backup for giving us peace of mind during an emergency and always having our back!"
— Laraine Lamicella, Concepts TV Productions