Bliv Partner | Secure Cloud Backup Software | Nordic Backup

Bliv Partner

Nordic Backup’s Partnere er autoriseret til at sælge alle vores produkter til deres privat- og erhvervskunder. Med vores mange forskellige produktplaner kan alle ​​dine kunder drage fordel af vores sikre online backup løsninger med funktioner og priser, der imødekommer deres behov.

Som partner forventer vi, at du hjælper dine kunder med installation og konfiguration af alle vores produkter og fortsætter med at tilbyde førstehånds support til dine kunder så længe de har en aktiv konto hos os.

For at hjælpe dig med at nå dine mål, så stiller Nordic Backup gratis salgsmateriale til rådighed, vi håndterer al månedlig fakturering til dine kunder og stiller 24-timers teknisk support til rådighed for dine Nordic Backup Pro konti, hvis du nogensinde har brug for hjælp.

Der er ingen gebyrer eller skjulte omkostninger, og du kan drage fordel af dit salg med op til 30% i tilbagevendende provision, måned efter måned. At blive en Nordic Backup Partner er let, du skal blot udfylde ansøgningen herunder. Alle felter, der er angivet i rødt nedenfor, er påkrævet.