Partneransøgning

Nordic Backup Partners er autoriseret til at sælge vores produkter til deres kunder til hjemmet, små virksomheder og virksomheder. Med vores mange forskellige produktplaner kan hver og en af ​​dine kunder drage fordel af vores sikre online backup-løsning med funktioner og priser, der imødekommer deres behov.

Som partner forventes det, at du hjælper dine kunder med installation og konfiguration af alle Nordic Backup-produkter og fortsætter med at tilbyde førstehånds support og opretholde front-end-forholdet til dine kunder gennem hele deres konti.

At hjælpe dig med at nå dine partnermål; Nordic Backup leverer gratis marketingmateriale, håndterer al månedlig fakturering til dine kunder og har 24-timers teknisk support til rådighed for dine Server Pro-konti, hvis du nogensinde har brug for hjælp.

Der er ingen gebyrer eller skjulte omkostninger, og du kan drage fordel af dit salg med op til 30% i tilbagevendende provisioner. At blive Nordisk Backup Partner er enkelt; udfyld ansøgningen herunder. Alle felter, der er angivet i rødt nedenfor, er nødvendige for indsendelse.