SERVER PRO

Server Pro beskytter virksomhedens computere, servere og databaser mod datatab, med automatisk sikkerhedskopi, der starter ved 56,-kr. om måneden. Tjenesten leveres med 24/7 Support. Moduler som VMware, Hyper-V og ShadowProtect er tilgængelige for 60,- kr pr. måned pr. server.

Om Versioner

Vores software kontrollerer konstant for filændringer. Når du gemmer en fil, registrerer vi den og kopierer den til vores server. Forskellen mellem hvordan du gemmer den og hvordan vi gemmer den er denne: du gemmer kun den nye version, men vi opbevarer både den nylig gemte version og alle tidligere.

Dette er uvurderligt, hvis en fil er beskadiget eller angrebet af en virus. Du kan redde en tidligere version af filen, normalt med minimalt tab af information.

Hvad adskiller Server Pro?
Med 24/7 Support og priser, der går så lavt som 1,- kr. pr. GB, er Server Pro det mest fleksible program af sin art. Vores IT-Supportere evaluerer din backup, gendanner og sikrer, at din virksomhed kan komme i gang med at køre hurtigt efter datatab af enhver størrelse. Med Server Pro kan du være sikker på, at en af ​​vores IT-Supportere står til rådighed, når du har brug for os.

Server Pro
Ubegrænset computere & servere
Understøtter universelle serveroperativsystemer
NAS og netværk deler backup
Ubegrænset, Pay-as-you-go Cloud Storage
VMware & Hyper-V backup
Lokale sikkerhedskopier
Automatisk & kontinuerlig synkroniseret sikkerhedskopi
Remote sikkerhedskopiering og gendannelse overalt
Flere datacentre & servere
256-bit kryptering i militær kvalitet inden sikkerhedskopiering
Administreret Cloud-hosting tilgængelig
24/7 Hostet kopi af din server tilgængelig


Bestil Server Pro

Universal Backup

Nordic Backups avancerede backupsoftware understøtter  de fleste operativsystemer, hvilket giver dig komplet dækning. Vores dygtige tekniker kan oprette/tilpasse andre løsninger hvis behovet kommer.

Administreret katastrofebetjening

Red din virksomhed fra nedetid på grund af datatab. Ligegyldigt hvad der sker med dine data, har du alt hvad du har brug for for at gendanne dem med uovertruffen hastighed og kvalitet fra Nordic Backup.

End-to-end sikkerhed

Med topmoderne datacentre, end-to-end kryptering og servere, beskytter Nordic Backup selv dine mest følsomme data. Vi reviderer og forbedrer løbende vores sikkerhedssystemer for at sikre, at din Backup er sikre.

Automatisk, kontinuerlig sikkerhedskopi

Vi kender værdien af ​​smarte, effektive sikkerhedskopieringer. Nordic Backup software bruger In-File Delta teknologi til intelligent at registrere og sikkerhedskopiere nye og ændrede filer, så din lagringsplads bruges effektivitet, og din virksomhed aldrig mister noget.

Tilpasset Cloud Konto

Hos Nordic Backup forstår vi, at dine virksomhedsdata vokser kontinuerligt, og vores priser reduceres med volumen for at imødekomme dine behov. Prisen ændres efterhånden som dine data vokser, og alle data over 2 TB er til kun 1,- pr. GB.

Kontrol til fingerspidserne

Gendannelse af data hvor og hvordan du har brug for dem har aldrig været lettere. Med vores Remotesoftware, kan du gendanne dine data hvor som helst med en internetforbindelse.
"We have had extremely bad experiences with other backup providers in the past. We had problems with lost data, billing, and customer service. Nordic Backup is the best provider hands down with consistent service and spot on billing."

— Lisa Buster, Enterprise Refrigeration Co